Tilbygning og ombygning​ i Glostrup & København

Drømmer du om en tilbygning? Lad tømrerfirmaet HN gøre drømmen til virkelighed!​

Vi laver alle former for tilbygning og ombygninger

​Tømrerfirmaet HN har mange års erfaring med alle former for tilbygning, uanset størrelse og funktion af bygningen.

Menneskers og familiers behov og størrelser ændrer sig, uden at boligen automatisk følger med – og som årene går, er der måske behov for et ekstra børneværelse, eller flere, eller man kan få behov for en hjemmearbejdsplads og dermed et kontor.

Det kan også være, at den oprindelige rumfordeling ikke længere er hensigtsmæssig, måske er tidligere tiders lille køkken ikke optimalt for en voksende familie? Hos Tømrerfirmaet HN kan vi lægge rum sammen, eller dele dem op, ganske som du ønsker det

Typisk kan tilbygning, nybyg og ombyg i boligen være:

  • Ekstra værelser – eller sammenlægning/opdeling af dem, der er
  • Etablering af køkken/alrum
  • Etablering af hjemmekontor eller træningsrum
  • Eller en hvilken som helst anden ændring af din nuværende ejendom

​Vi kan lave det hele inden for lovgivningens og dine økonomiske rammer. Som udgangspunkt skal Bygningsreglementet (BR08) altid følges ved ombygninger, men der kan være visse gode ideer, man ikke kan føre ud i livet, uden at man foretager større ændringer af bygningen – for eksempel ved flytning af bærende vægge. Tømrerfirmaet HN rådgiver gerne om mulighederne.​

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

​Skal du have en carport som tilbygning? Eller ændre lidt på sommerhuset?

​Hos Tømrerfirmaet HN har vi mange års erfaring i at opføre carporte, både til en og til flere biler, ligesom vi kan lave en tilbygning med et skurrum, der kan indeholde alt det, du ellers ikke ved, hvor du skal gøre af – vinter-/sommerdæk, cykler og haveredskaber.

Vores dygtige danske håndværkere har også stået for tilbygning og ombygning af sommerhuse, så det kan blive tilpasset familiens behov og ønsker til en velfungerende fritidsbolig, der kan bruges hele året, ligesom vi naturligvis gerne opfører dit nye sommerhus helt fra bunden.

En udestue eller vinterhave er manges drøm om en tilbygning

Hvad enten du ønsker dig en udestue eller en vinterhave, er der i princippet tale om det samme, og Tømrerfirmaet HN kan opføre en tilbygning som en del af boligen, der kan give familien mange timer, hvor sol og al slags vejrlig kan nydes inden døre. I dag er udestuer/vinterhaver væsentlig bedre isoleret end de var tidligere, så husets nye tilbygning er en rigtig god investering, hvis du overvejer at bygge til.

Hør mere om tilbygning, nybyg og ombyg

Vi kører gerne ud for at fortælle mere om dine muligheder for tilbygning, nybyg og ombyg i Gentofte, Hellerup og Kokkedal, ligesom vi gerne kører til hele Storkøbenhavn. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 31 52 52 56 – måske er vi lige ude at lave en flot tilbygning, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.