Nyt tag lægges med stor ekspertise

Trænger din ejendom til et nyt tag? Så kontakt Tømrerfirmaet HN– vi har tag’et på det!

Med et nyt tag forøger du husets værdi

De danske tage har gennem især de seneste år været udsat for nogle storme, men er også generelt udsat for vejr og vind. Med tiden er taget, husets klimaskærm, hverken så flot eller så tæt, som det var engang. Med et utæt tag er risikoen større for, at regn og sne kan lægge sig under dit loft og danne grobund for råd- og svampeskader. Man kan ikke altid se fugtskaderne, før de er så alvorlige, at en større tagrenovering er nødvendig. Og her kan det så mange gange betale sig at skifte til et helt nyt tag.​

Hos Tømrerfirmaet HN har vores dygtige danske håndværkere solid erfaring med at skifte og lægge nyt tag, som forlænger din ejendoms levetid betydeligt. Som klimaskærm er det taget, der skal holde al nedbør, regn og vind ude, og beskytte hele huset.

Træk udgifterne fra i Skat

Det er et løft af hele husets facade og stil med nyt tag, og uanset om du går i salgstanker, vil det gøre dit hus meget flottere og mere indbydende at se på. Med et nyt tag lyser huset op i hele kvarteret og signalerer kvalitet og vedligehold.

Hvis du samtidig med nyt tag vælger at få foretaget isolering, kan du med det genindførte håndværkerfradrag trække en del af udgifterne til arbejdslønnen ved isolering fra – læs gerne mere på SKATs hjemmeside.

Ring og hør nærmere på telefon 31 52 52 56.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

​Ønsker du et tag i en helt anden kvalitet eller stil?

Når vi hos Tømrerfirmaet HN lægger nyt tag, lægger vi stor vægt på kvalitet og holdbarhed. Valget af materialer mm er naturligvis dit – det meste kan lade sig gøre. Et nyt tag kan lægges, så det fuldstændig ligner det tag, der ligger på dit hus i dag, og som huset ”blev født med”. Du kan også vælge, at et nyt tag skal se anderledes ud, måske i en anden farve eller i et andet materiale? Vi rådgiver dig gerne om alle de muligheder, der er med udgangspunkt i husets byggemateriale og nuværende tagkonstruktion.

Tømrerfirmaet HN kan lægge tag i alle materialer, men oftest er det:

  • Decra
  • Tegl
  • Beton
  • Eternit
  • Tagpap

​Med mange års erfaring i bagagen rådgiver vi dig gerne om, hvilke materialer der har hvilke fordele, og hvordan de bedst vedligeholdes.

​Du kan også mærke et nyt tag på varmeregningen

Ikke nok med at utætheder i taget åbner op for at frugt kan trænge ind, så kan der desværre også trænge varme ud den samme vej. Det er ærgerligt at fyre for gråspurvene, når du nu har betalt for, at varmen skal blive inden døre og under taget. Et nyt tag vil kunne mærkes på dine varmeudgifter, fordi taget langt bedre holder på varmen.

​Lad os give dig et tilbud på nyt tag

Hver dag kører vi ud for at lægge nyt tag i Gentofte, Birkerød samt Glostrup og lægger gerne nyt tag i hele Storkøbenhavn. Vi kommer naturligvis gerne forbi for at give dig et uforpligtende tilbud på et nyt tag. Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring til os på telefon 31 52 52 56 – så kan du høre mere om alle de muligheder der er for nyt tag.