Renovering af vinduer og døre i Glostrup & København

Tømrerfirmaet HN har specialiseret sig i restaurering og renovering af vinduer og døre. Gennem årene har vi hjulpet mange kunder i omegnen af Birkerød, Glostrup samt Gentofte med renovering af vinduer. Vi kører dog gerne i hele Storkøbenhavn for at hjælpe vores kunder med at renovere deres gamle vinduer og døre.

Vi kaster os gerne ud i komplicerede opgaver

Med vores mange års erfaring mestrer vi håndværkets dyder helt ud til fingerspidserne og kaster os derfor med glæde over selv de mest komplicerede opgaver inden for renovering af vinduer og døre.

Der er mange fordele ved at renovere vinduerne frem for at skifte dem ud med nye. Nogle er fordelene er blandt andet at du forlænger vinduernes levetid. Med en renovering kan vi forlænge levetiden med 100 år.

​Derudover vil du, ved at bevare boligens oprindelige vinduer og døre, sikre at husets stil forbliver intakt og beholde den rustikke og æstetiske stil. Og du vælger samtidig en løsning, der i langt de fleste tilfælde både er bedre og billigere end at skifte det gamle ud med nyt.

Samtidig er gamle vinduer oftest lavet af solidt kernetræ i meget høj kvalitet, som ikke kan anskaffes længere. Du beholder dermed den stærke holdbarhed ved at få renovering af vinduer frem for udskiftning.

Kontakt os og hør mere om renovering af vinduer

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en faglig vurdering af, hvad der skal til, for at dine vinduer og døre bliver smukke og stilfulde igen med en renovering af vinduer. Ring til os på telefon 31 52 52 56, send os en mail på info@hn-toemrer.dk eller skriv til os via kontaktformularen nedenfor.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.