Renovering af hus og tag i Glostrup & København

Er det tid til at give huset eller taget et løft? Tømrerfirmaet HN har solid erfaring med renovering af hus samt renovering af tag.

​En renovering af hus giver både livsglæde og merværdi

​De fleste huse vil med tiden få behov for at få renoveret et eller flere rum eller måske alle lokalerne for at leve op til de krav, beboerne har til deres bolig. Måske har du overtaget en ældre og charmerede ejendom, som du ønsker at få tilpasset dine egne boligdrømme. Eller måske har du en ejendom, der er blevet slidt gennem årene, og hvor en renovering af hus vil tilpasse den nutidens behov? Vi kan få dit hus til at føles som nyt, samtidig med at vi har fokus på at bevare husets sjæl.

Uanset hvad årsagen er, har Tømrerfirmaet HN ekspertisen og erfaringen i renovering af hus, så du ikke alene får en øget livskvalitet men også en merværdi i din bolig. Du tilbringer mange timer, og sikkert mange år, i dit hjem, så når du tilpasser hjemmet til det, du drømmer om, er det en investering i din egen livskvalitet.

Samtidig vil en renovering af tag og hus gøre din bolig mere værd, uanset om du går i salgstanker eller ej. En renovering af hus efterlader boligen velholdt, funktionel og indbydende.

​En mindre eller større renovering af hus

​Hos Tømrerfirmaet HN har vi stor erfaring med renoveringsopgaver, og vores danske håndværkere udfører arbejde for kunder i hele København. ​Typisk kan renovering af hus være:

  • Renovering af et enkelt værelse/lokale
  • Renovering af garage
  • Renovering af køkken, bad, bryggers og kælder
  • Renovering af hele huset
  • Renovering af tag
  • Enkelte mindre renoveringsopgaver

​Måske vil du gerne dele en større renovering af huset op i bidder, så løser vi det, du ønsker. Vi arbejder også gerne i hovedentreprise, hvor vi har dygtige samarbejdspartnere, der dækker alle fagentrepriser.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Renovering af hus i tæt dialog

Når Tømrerfirmaet HN udfører renovering af hus er det i et tæt samarbejde med dig som kunde. Inden vi går i gang med noget som helst renovering, stort som småt, drøfter vi opgaven med dig, så vi kan lægge en plan ud fra dine ønsker, forventninger og budget.​

Du kan hos os trække på vores dygtige danske håndværkeres mange års erfaring inden for byggefaget og ekspertise i renovering af tag og huse. Vi kommer gerne med tips op tricks til, hvordan renovering af tag eller hus udføres bedst efter dine ønsker – og måske kan vi se et par løsningsmuligheder, du ikke selv havde fået øje på?

Lad os drøfte renovering af hus

Vi kører hver dag ud og står for renovering af hus og renovering af tag i Glostrup, Gentofte og Birkerød, og dækker hele Storkøbenhavn, så lad os komme forbi og drøfte dine planer om renovering af hus eller renovering af tag helt uforpligtende. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på telefon 31 52 52 56 – så rykker din renovering af hus tættere på!