Hovedentreprise​ af erfarent tømrerfirma​ i København

​Hvis du står med flere fagentrepriser, kan det være smart at indgå en hovedentreprise.

​Har du mod på at styre en murer, en elektriker, en VVS’er? Ellers lad os stå for din hovedentreprise

Hos Tømrerfirmaet HN har vi solid erfaring med at stå for alle former for hovedentreprise. På den måde er vi de professionelle tovholdere og kan bevare overblikket for dig.

Hvis du selv står med koordineringen af alle fagentrepriserne, risikerer du let at få lavet en tidsplan, der ikke holder. Hos Tømrerfirmaet HN har vi erfaringen med at få tidsplaner til at lykkes.

Vi har dygtige samarbejdspartnere, til hvem vi stiller de samme høje kvalitetskrav som vi gør til os selv – og har du selv valgt andre håndværkere til de forskellige typer fagentreprise, samarbejder vi naturligvis gerne med dem.

​En hovedentreprise dækker typisk over en eller flere af følgende fagentrepriser:

 • Murer
 • Tømrer (det er jo os selv!)
 • Elektriker
 • VVS’er
 • Maler
 • Andre relevante fagfolk

​Når du indgår en aftale med Tømrerfirmaet HN om en hovedentreprise, undgår du at skulle se på håndværkere, der ikke kan komme til for hinanden og må køre forgæves med forsinkelser, ærgrelser og dyre timelønninger til følge.​

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det gør du, og det gør vi, ved en hovedentreprise

​Som bygherre skal du selv stå for alle godkendelser, for projektmaterialet, udbudsmaterialet og selv føre tilsyn. Det andet klarer vi.

Ved en hovedentreprise står Tømrerfirmaet HN for:

 • at indgå alle kontrakter med de nødvendige underentreprenører/fagentreprenører – langt de fleste har vi samarbejdspartnere inden for – og ellers anvender vi dem, du vælger
 • at styre kontrakter, økonomi, koordinering og tidsplan
 • byggeledelse
 • at byggeriet står færdigt til tiden
 • at arbejdets kvalitet som minimum er som aftalt

​Du kan således med en hovedentreprise trygt læne dig op ad, at når du har indhentet de nødvendige byggetilladelser mm, og har fået lagt sidste hånd på projekt- og udbudsmateriale, så tager vi over.

Det er smart med en hovedentreprise ved større projekter

Som lægmand ved du naturligt nok ikke nøjagtigt, i hvilken rækkefølge de forskellige fagentrepriser skal laves, og hvornår de skal overlappe og afløse hinanden. Så kan du let risikere dyre ventedage, fordi de forskellige fagentrepriser er afhængige af, at nogle andre er nået til et vist punkt, før de kan tage over. Den slags kender vi, fordi det er den verden, vi arbejder i, og dermed kan vi med professionel planlægning spare dig for mange bekymringer og fejltrin – og i sidste ende penge – ved at stå for dine fagentrepriser i en samlet hovedentreprise.

Så bliver dit byggeprojekt også færdig til tiden. Og i professionel kvalitet.

Det er typisk smart at indgå en hovedentreprise ved tilbygninger, større ombygninger og ved renovering af mere komplekse rum, hvor flere eller mange faggrupper er involverede.

​Hør mere om professionel hovedentreprise

Tømrerfirmaet HN udfører hovedentreprise i Gentofte, Birkerød og Glostrup samt resten af Storkøbenhavn, og vi kommer gerne for at give dig et uforpligtende tilbud – kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på telefon 31 52 52 56. Måske er vi lige ude at lægge sidste hånd på en hovedentreprise, men hvis du lægger en besked, vender vi hurtigt tilbage.​